Wij trainen met.. Bramboballen!

Datum: 09-05-2019


Bij alle trainingen van Tinus Keepers Development maken we gebruik van Brambo ballen.


Het idee van de Brambo bal is ontstaan na het succes van de Brambo handschoen. Brambo is een verwijzing naar Bram van den Boogaard, de oersterke kleine dreumes uit Erp die afgelopen jaren leukemie heeft overwonnen. Brambo is ook een knipoog naar Rambo om dat Bram en zijn familie zich zo kranig door deze ellendige strijd hebben geslagen. 

 

Van de opbrengst van de Brambo handschoen heeft Bram een zeer succesvolle dolfijn therapie gevolgd die hem het laatste zetje naar volledig herstel moet geven. Zijn ontwikkelings achterstand moet ingelopen worden en die zware jaren moeten een plekje krijgen. En we denken dat het met de dolfijn therapie goed gelukt is. Nu we het project van onze kleine held met het downsyndroom goed hebben afgesloten werd het tijd voor ons volgende project. Onze frustratie dat er veel ballen op de markt zijn van niet al te beste kwaliteit en de wetenschap dat de g-voetballers altijd het onder geschoven kindje zijn heeft ons doen besluiten om een serie topballen te ontwikkelen om aan beide problemen iets te doen. 

 

We gaan zoveel mogelijk ballen verkopen waardoor we een mooi product in de markt zetten en van de opbrengst gaan we zoveel G-voetballers supporten als mogelijk is. Dit kan zijn in de vorm van ballen maar ook in andere benodigde goederen omdat we ook nauw samen werken met de 100% voetbal winkels in Gorinchem, Capelle en Utrecht. Met deze nieuwe formule gaan we voor het beste product met de mooiste gedachte . 

 

De website is nog niet in de lucht maar voor info kan iedereen al terecht op info@ Bramboballen.nl. Bram zal altijd het gezicht en onze mascotte blijven van onze firma en waar nodig zullen we hem natuurlijk ook in de toekomst altijd steunen.

Facebook
Instagram

Deze website wil (beperkt) gebruik maken van cookies. Meer informatie? Lees onze privacy policy.